Privatfoto/Google Maps
Privatfoto/Google Maps

Mandag blev en sort dag for familien Meyer i Pennsylvania i USA. Her blev familiens 12-årige datter dræbt af en betjent, der skulle smide familien ud af deres hjem.

En lokal betjent i Harrisburg, Pennsylvania, i USA skulle bare ud på en rutineopgave. En familie havde ikke betalt husleje i noget tid, hvorfor retten havde besluttet, at de skulle smides ud af deres lejebolig. Men da betjenten bankede på døren, fik han sig noget af et chok.

Foreløbigt peger alt på, at der er tale om en ulykke af den værste slags, men det forlyder, at 57-årige Donald Meyer trak en ladt riffel og pegede på betjenten. Betjenten trak selv sit tjenestevåben og afgav et enkelt skud. Han ramte Donald Meyer i armen, men bag ham stod den kun 12-årige Ciara Meyer.

Kuglen fløj direkte gennem Donald Meyers arm og ramte datteren i brystkassen. Hun døde på stedet, skriver nyhedsbureauet AP.

Her ses Ciara Meyer.

Efterfølgende fandt politiet en ladt riffel med et magasin indeholdende 30 skud. En nabo fortæller, at betjenten ikke havde trukket sit tjenestevåben fra starten af.

»Han kiggede på sit clipboard, mens han bankede på døren. Han forsøgte ikke at tiltvinge sig adgang. Man kunne se, at han ventede. Han trak ikke bare sin pistol og begyndte at skyde. Der gik et par sekunder, og efter han skød, så løb han ned ad trapperne og gik i dækning. Derefter kaldte han på forstærkning,« fortæller naboen.

USA-MISSOURI/SHOOTING-PROTESTS

SWEDEN-RIOT-SOCIAL-POLICE

De familiemedlemmer, som har udtalt sig til pressen, fortæller, at de ikke bærer nag mod betjenten - faktisk så føler de med ham.

»Han er nødt til at leve med det her resten af sit liv - stakkels mand. Og han havde ingen idé om, hvad det var han gik ind til,« siger en onkel til Ciara Meyer. Den lille pige er ifølge APs oplysninger blevet fjernet fra sine forældres varetægt af de sociale myndigheder i en periode på flere måneder.

En talsmand for politiet oplyser, at betjenten, der skød den lille pige, er fuldstændigt knust over den tragiske episode.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.