I sidste uge forsvandt den kun 11-årige Audrii Cunningham sporløst på vej til skole. 

Tirsdag blev hun fundet dræbt i floden Trinity River i Livingston, Texas. Tæt på familiens hjem. 

Nu er en nær ven af familien, der i forvejen var mistænkt, blevet sigtet i sagen, der har chokeret i USA. Og nye, grusomme detaljer er kommet frem. 

Det skriver CNN. 

En 42-årig mand, som er en af Audriis fars gode venner, fulgte ofte den 11-årige til skolebussen. Det var også tilfældet den dag, hun forsvandt.

Han er både den sidste, der har set hende i live – og nu er han også blevet fanget på både overvågning og gennem telefondata.

Begge omstændigheder placerer nemlig manden på tre lokationer af politiets interesse i forbindelse med efterforskningen, skriver mediet. 

Og så har man ikke mindst fundet et reb i den 42-åriges køretøj, der ifølge politiet stemmer overens med et reb, man fandt ved den 11-åriges lig. 

Et reb, der ifølge retsdokumentet, blev brugt til at binde en stor sten rundt om lille Audriis lig.

Den 42-årige mand har en forhistorie med flere domme for blandt andet væbnet overfald og har tidligere afsonet en fængselsdom på to år i en sag om børnelokkeri.

Han blev fredag anholdt i forbindelse med en helt anden sag om et overfald og er i øjeblikket varetægtsfængslet, skrev ABC 7 Chicago tirsdag.

Den 42-årige er ifølge CNN tiltalt for 'capital murder', der i Texas kan føre til enten fængsel på livstid eller sågar dødsstraf, såfremt man bliver kendt skyldig. 

Det er endnu ikke kommet frem, hvordan – eller – hvorfor Audrii Cunningham blev dræbt.