En pige på blot 10 år har mistet livet, efter hun af endnu uvisse årsager pludselig endte med at ryge ud af en festivalforlystelse i USA.

Den unge pige havde siddet i forlystelsen 'Extreme' under høstfesten Deerfield Township Harvest Festival lørdag, da hun faldt ud og blev alvorligt kvæstet.

Det skriver People.

Hun blev efterfølgende fløjet til Cooper University Hospital, men hendes liv stod ikke til at redde.

Klokken 19.20 lokal tid blev hun erklæret død.

'De nærmere omstændigheder er endnu under efterforskning, og der er ikke yderligere information tilgængelig på nuværende tidspunkt,' oplyser New Jersey State Police i en pressemeddelelse.

'Extreme' er en forlystelse, som snurrer passagererne rundt i en horisontal cirkel.

Som følge af den tragiske ulykke valgte organisationen bag høstfesten i byen Deerfield søndag at aflyse alle begivenheder.

'Vi har hørt fra politiet, at den unge person, der var involveret i ulykken, har mistet livet som følge af sine skader, og vores tanker og bønner er hos hendes familie,' lyder det ifølge People i en udtalelse fra Deerfield Township Harvest Festival.

Festivalpladsen holdt søndag åben, for at folk kunne komme og mindes pigen på stedet.

Operatøren af de forlystelser, der var til høstfesten – Skelly’s Amusements – har også udsendt en pressemeddelelse om sagen:

'Vi er hjerteknuste. Ord kan ikke udtrykke vores følelser, og vores dybeste medfølelse går til hendes familie og kære,' lyder det.