Lyt til artiklen

FC Midtjyllands unge kantraket Gustav Isaksen er lige nu Superligaens hotteste spiller – efter hans pragtpræstation i midtjydernes Europa League-pulverisering af Lazio i Europa League.

Især skulle de italienske klubber have spærret øjnene op, da den danske U21-landsholdsspiller kørte Lazios forsvar rundtosset.

Den italienske transferguru Gianluca Di Marzio skriver, at selveste AC Milan har Isaksen på radaren. Foruden de italienske mestre skulle Fiorentina også være interesseret i den blonde dansker.

Men italienerne skal grave dybt i læderpungen, hvis et salg skal friste. FC Midtjyllands sportsdirektør, Svend Graversen, er i Di Marzios artikel citeret for følgende:

»Vi har allerede sagt nej til et bud på 15 millioner euro (112 millioner kroner) fra en Premier League-klub sidst i transfervinduet. Fordi spilleren er meget mere værd.«

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Og det er langt fra kun i Italien, at Gustav Isaksens navn står på sportsdirektørers ønskeseddel. B.T.s transferpodcast, Transfervinduet, har talt med spillerens agent, Preben Lundbye, som fortæller, at interessen er spredt ud over alle de store europæiske ligaer.

»Den kommer både fra England, Tyskland, Italien og Spanien. Jeg får mange opkald,« siger Preben Lundbye – der om den nævnte interesse fra AC Milan siger følgende:

»Ja, den artikel har jeg også læst. Og så er der ikke mere at sige.«

Agenten vil ikke udelukke, at et vinterskifte kan komme på tale – men understreger, at det er noget, FC Midtjylland bestemmer.

»Og interessen er indtil videre ikke så konkret, at der ligger bud på bordet.«