En hjertefejl har sat en stopper for Raphael Dwamenas karriere som angriber i Vejle Boldklub. Men han ventes alligevel at spille en rolle i klubben.

Ifølge B.T.s oplysninger arbejder man i Vejle på at finde en rolle til den 25-årige ghaneser i staben, mens Superligaens øjeblikkelige førerhold ventes samtidig at hente en angriber-erstatning inden weekenden.

Det kan man høre i denne uge udgave af B.T.s podcast 'Transfervinduet.

Det var en stor chance, Vejle Boldklub tog, da de hentede Raphael Dwamena i sommerens transfervindue. Hans spillemæssige niveau er til Premier League, men en hjertefejl såede tvivl om hans fodboldfremtid.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Alligevel skrev østjyderne en etårig kontrakt med ghaneseren, som da også nåede at vise klassen i sin korte tid på banen i den røde trøje - eksempelvis med sin flotte scoring mod FC København i september.

Men der har nu været et enkelt tilfælde, hvor Vejles faste hjertemåling af angriberen har vist for høje værdier. Derfor har klubben i samråd med spilleren sat en stopper for hans spillerkarriere i Superligaen.

Erstatningen for Dwamena er endnu ikke offentliggjort, men ifølge 'Transfervinduet' er den nye angriber – som hentes transferfrit – lige på trapperne. Klubben har været forberedt på, at situationen med Dwamena kunne opstå.

Derfor har man blandt andet ifølge B.T.s oplysninger haft den tidligere Premier League-angriber Collin Quaner på besøg i Vejle. Her har parterne kunnet se hinanden an. Quaner er fri på markedet, efter han blev løst fra sin kontrakt i Huddersfield denne sommer, og han spillede især i 2017/2018-sæsonen en del kampe i Premier League, hvor han var holdkammerater med danskerne Jonas Lössl, Mathias 'Zanka' Jørgensen og Phillip Billing.

Som B.T. forstår det, er Quaner dog ikke blevet helt overbevist efter besøget i Vejle, og i skrivende stund tyder meget på, at den 29-årige tysker med ghanesisk ophav helst ser en retur til tysk fodbold.

'Transfervinduet' er B.T. Sports ugentligt fodboldpodcast, hvor panelet dykker ned i rygter og transferudviklinger. Og så bliver lytternes egne transferrygter behandlet i #andellerej-segmentet. Lyt til de seneste episoder i boksen herunder.

Andre læser også