'Tyrkeralarmen' hyler for fulde gardiner over den danske hede i disse dage.

Storklubben Galatasaray er nemlig brændt varm på FC Midtjyllands elegante brasser Evander.

Ifølge B.T.s transferpodcast, Transfervinduet, holdt tyrkerne onsdag møde – hvor Evanders navn er øverst på dagsordenen.

Tidligere har Galatasaray sendt midtjyderne et såkaldt 'letter of interest' – et brev, hvori de signalerer deres interesse i spilleren. Dog skulle der være stor uenighed om, hvad prisen for Evander skal være.

Foto: Bo Amstrup
Vis mere

FC Midtjylland værdisætter playmakeren til omkring 100 millioner kroner, mens Galatasaray i første omgang har signaleret, at de kun er klar til at lægge halvdelen af det beløb på bordet.

Evander selv skulle være interesseret i et skifte til den tyrkiske klub. Han har en drøm om at spille Premier League, og for at få arbejdstilladelse i England skal han helst have landskampe på cv'et. Evander har erkendt, at han ikke kommer i betragtning til det brasilianske landshold, så længe han render rundt i Superligaen.

Her vil chancerne være noget større, hvis han spiller i den tyrkiske liga. Derfor har Evander og Galatasaray arbejdet på en løsning i form af en etårig lejeaftale med købsoption.

Men det scenarie er FC Midtjylland ikke interesseret i. Kun kolde kontanter i spandevis kan friste vicemestrene.