Han har taget Superligaen med storm – og han er kommet for at blive.

Det lugter mere og mere af et permanent samarbejde mellem den nigerianske målræv Stephen Odey og Superligaklubben Randers FC.

Sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, fortæller til B.T.s transferpodcast, Transfervinduet, at man arbejder målrettet på at få den 23-årige lejesvend fra Genk over på en fast aftale.

»Vi har en rigtig god dialog med agenten. Og der er interesse fra begge parter – så vi forhandler.«

Foto: Bo Amstrup
Vis mere

Randers FC har i princippet ikke travlt, men alligevel nærmer parterne sig allerede en ny aftale.

»Den aftale, vi har lavet med Genk, er egentlig, at vi skal træffe en beslutning inden maj 2022. Så det haster egentlig ikke.«

»Men det er klart, at når vi har lavet en lejeaftale, så er det for at være grundig med spilleren for at se, om  de passer til vores klub. Og der er det klart, at han (Stephen Odey, red.) har vist sig så godt frem, at vi allerede efter kort tid kan sige, at det her er en god case for os. Så god, at vi allerede nu er interesserede i at gå videre med den,« siger Søren Pedersen.

»Så vi er længere fremme i processen, end vi havde regnet med.«

Stephen Odey er ejet af den belgiske storklub Genk, som ifølge Transfervinduets oplysninger ikke har tænkt sig at stå i vejen for et permanent skifte til Randers.

Der er en frikøbsklausul i Superligaklubbens aftale med belgierne, og rygterne fra det belgiske lyder, at Odey koster omkring 700.000 euro (godt fem millioner kroner, red.) at købe fri.

Det er ikke et beløb, som Søren Pedersen har lyst til at kommentere på – men han vil godt sige, at frikøbsbeløbet er inden for 'Randers' rækkevidde'.

Stephen Odey, der står noteret for to landskampe for det nigerianske landshold, har scoret fire mål i seks kampe for kronjyderne.

Den 23-årige angriber har en fortid i schweiziske FC Zürich, hvorfra han i 2019 skiftede til Genk for omkring 25 millioner kroner. Men han blev ikke den ventede succes i Belgien – og det kan altså nu komme Randers til gode.