Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Leicester og Ajax er blandt de mest ivrige bejlere til Vejles danske stortalent Wahid Faghir.

Det kommer frem i ugens episode af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet.

Her kan panelet fortælle, at den 16-årige angriber, der er en profil på det meget succesrige danske U17-landshold, tiltrækker sig interesse fra hele Europa.

Og forrest i køen af bejlere står Leicester og Ajax altså. Men også andre Premier League-klubber samt spanske La Liga-klubber er ude med snøren.

Faghir har scoret syv mål i 12 kampe for det danske U17-landshold. Til daglig spiller han for Vejles U19-ligahold – på trods af, at han blot er 16 år. Og han banker efter sigende allerede på til 1. divisionsholdet, der overvintrer på superliga-oprykningspladsen.

Sammenligningen med selveste Zlatan Ibrahimovic sidder løst, når man nævner Wahid Faghir i Vejle-kredse.

Der er nemlig tale om en fysisk stærk, særdeles teknisk begavet angriber, der har en potent målnæse. Så Zlatan-sammenligningen ligger lige for – dog skulle den unge danskers ego være lidt mere afdæmpet, end tilfældet er hos den verdensberømte svensker.

Vejle forlængede for nylig Wahid Faghirs kontrakt med tre år. Men ifølge B.T.s kilder satser vejlenserne på et salg inden for et års tid.

Foto: Vejle Boldklub
Vis mere

I sommer solgte Vejle den 17-årige målmand Andreas Jungdal til AC Milan. En handel, der kan ende med at kaste 15 millioner kroner ned i klubkassen i Nørreskoven.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfersladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.

Andre læser også