Snakker Brøndby IF kontraktforlængelse med Dominik Kaiser og Johan Larsson? Skal klubben købe en erstatning for Hany Mukhtar? Og bliver Kamil Wilczek solgt til vinter?

B.T.s fodboldpodcast 'Transfervinduet' har i denne uge bombarderet Brøndby IF's fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, med transferspørgsmål.

»Et af temaerne frem mod vinterens transfervindue er, at vi skal have færre spillere i truppen, som er langt fra spilletid,« siger Carsten V. Jensen om et af det kommende transfervindues fokusområder.

Derudover er der en række andre spørgsmål, som trænger sig på. Eksempelvis, om Carsten V. Jensen er i gang med at forhandle kontraktforlængelse med Dominik Kaiser og Johan Larsson.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Lige nu og her er det en dialog, vi har med Kaiser og hans rådgivere,« siger fodbolddirektøren om den tyske midtbaneprofil, som har kontraktudløb til sommer.

I forhold til Johan Larsson, som i sommer fik en kontrakt med BIF frem til vinter, svarer Carsten V. Jensen således:

»Vores halvårlige aftale er lavet i gensidig respekt. De mulige scenarier kan man selv regne ud. Nu skal vi bruge resten af efteråret, og så kigger vi på det.«

Ifølge B.T.s oplysninger er der stor sandsynlighed for, at Kaiser forlænger med Brøndby IF, da han nyder livet København og er glad for klubben. Ligeledes vil det være overraskende, hvis ikke Johan Larsson skriver under på en ny og længere aftale med vestegnesklubben, forstår B.T.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Hør, hvad Carsten V. Jensen siger til Kamil Wilczeks situation og hans tanker om, hvorvidt Brøndby IF skal forlænge med talentet Peter Bjur i denne uges udgave af 'Transfervinduet'.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.