Ohi Omoijuanfo er angriberen, Brøndby gerne vil have.

Den 28-årige nordmand har klubben fra Vestegnen forhørt sig om, men der er stadig et stykke vej til en egentlig handel.

Ifølge B.T.s oplysninger ventes en afklaring senere på ugen, og det skyldes især, at Omoijuanfos nuværende klub, Røde Stjerne, spiller en afgørende Champions League-kvalifikationskamp på torsdag mod Maccabi Haifa, der potentielt er flere hundrede millioner kroner værd.

Når klubbens europæiske skæbne er afklaret, kan den norske bombers fremtid ligeledes blive klarlagt. Dermed kan det blive endegyldigt afgjort, om nordmanden er svaret på Brøndbys angrebskvaler i den kommende weekend. Men det kræver penge fra Brøndby.

Ifølge det serbiske medie Maxbet har Brøndby allerede fået afslået et bud på 1 million euro – cirka 7,5 millioner kroner. Røde Stjerne skulle angivelig være klar til at slippe Omoijuanfo for noget nær det dobbelte.

Angriberen tiltrækker sig også tyrkisk interesse, der kan være med til at sparke prisen i vejret, så alt tyder på, at Brøndby skal have et stort beløb op af lommerne, hvis angriberen skal lande på Vestegnen. Som B.T. forstår det, er en angriber og en offensiv midtbane blandt de allerstørste transferprioriteter for Brøndby, inden vinduet lukker i 31. august.

Ohi Omoijuanfo blev i sidste sæson topscorer i den norske række, da han scorede 27 mål i 29 kampe for Molde. Siden blev han solgt til Røde Stjerne, hvor han på trods af mindre spilletid på det seneste har formået at score 11 gange i 23 kampe.

Tidligere har han repræsenteret Stabæk, Jerv og Lillestrøm.

Han har spillet en enkelt landskamp for Norge. Det var i 2017.