Champions League-millionerne ruller snart ind på kontoen hos FC København.

Og det faktum får det skæve smil frem hos sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen. Med god grund. For nu kan der sigtes efter de helt store kanoner i jagten på forstærkninger i de sidste dage af transfervinduet.

B.T.s podcast 'Transfervinduet' sender hermed anbefalinger af sted til FCK-bossens kontor. Der skal hentes tre mand, inden vinduet smækker i.

Central midtbanespiller

Drømmen: Thomas Delaney, Sevilla

Han har hår som en græsk gud, lunger som en etiopisk maratonløber og FCK-gen som ingen andre. Thomas Delaney er utvivlsom med i aftenbønnen, når FC Københavns fans beder til transferguderne. Og når Sevilla nu har åbnet for et salg, er der åbnet en dør på klem for et episk comeback. 'PC' skal dog forvente skarp konkurrence fra flere tyske klubber.

Den frække: Anastasios 'Tasos' Bakasetas, Trabzonspor

FCK var nok lykkelige over, at Trabzonspor måtte undvære småskadede Bakasetas i store dele af onsdagens CL-returkamp. For grækeren var virkelig voldsom i Parken ugen forinden. Hvor frækt kunne det ikke være, hvis Zeca og Oikonomou lige kunne overtale deres landsmand til at komme til København – med Champions League-bold, Søpavillonen og fremragende restauranter som lokkemand.

Superliga-profilen: Lasse Berg Johnsen

Randers' norske midtbanekøter Lasse Berg Johnsen har vist sig som én af Superligaens mest bidske og allerdygtigste centrale midtbanespillere. Og det lugter af, at han snart skal tage et skridt op ad karrierestigen. Han ville være et fremragende supplement til Zeca, Falk og Lerager på FCK-midtbanen.

Kantspiller

Drømmen: Jacob Bruun Larsen, Hoffenheim

Hoffenheim-spilleren slog igennem som teenager i Dortmund, men er siden gået lidt i stå i sin udvikling. Han er dog fortsat en dyr herre, men den erklærede FCK-tilhænger er fansenes våde drøm, og en tur hjem til København kan være en win-win-situation for klub og spiller. Bruun Larsen vil blive en øjeblikkelig succes i den hvide trøje og med et godt efterår med en masse kampe for FCK i Superligaen og ikke mindst Champions League vil han kunne spille sig ind i VM-varmen hos Kasper Hjulmand.

Den frække: Emiliano Marcondes, Bournemouth

Modsat Bruun Larsen vil Marcondes ikke blive mødt med åbne arme af FCK-fansene, som har et horn i siden på den tidligere FCN- og FCM-stjerne. Den 27-årige Bournemouth-spillers niveau og erfaring vil dog være en gevinst for Jess Thorups mandskab, som vil få en no-nonsense offensivspiller med et giftigt spark, der kan dække flere pladser. Kunne godt trænge til ny inspiration efter nogle lidt rodede år i engelsk fodbold.

Superliga-profilen: Nicolai Vallys, Silkeborg

Silkeborg IFs stjerneskud har ligesom Jacob Bruun Larsen en svaghed for de danske mestre, og den 25-årige Østerbro-knægt må være smigret af, at FCK sommeren igennem været kædet sammen med københavnerne. Med ankomsten af Mohammed Daramy tidligere på sommeren døde Vallys-rygterne en smule, men CL-millionerne kan få FCKs interesse i Vallys til at blusse op igen.

Angriber

Drømmen: Kasper Dolberg

Han er kuren på de værste transfertømmermænd. En iskold angriber på toppen af et saftigt dansk Champions League-mandskab? Dolberg tjener kassen i franske Nice, men karrieren har brug for et boost. Vi ved, han har et vanvittig højt topniveau, og han ville glide direkte ind på FCK-mandskabet. Få det til at ske, 'PC!'

Den frække: Wahid Faghir

Stortalentet er strandet i Stuttgart. Det blev ikke drømmen. Derfor skal han have nyt liv i karrieren. Måske vil det være et sats at hente en ung spiller direkte til startopstillingen, der har kæmpet med spilletiden, men potentialet er så stort, at belønningen ville følge trop. Alternativt kunne FCK befri svenske Robin Quaison fra sit saudiarabiske eksil.

Superliga-profilen: Nicklas Helenius

Det vrimler ikke med Superliga-bombere. Og Helenius er næppe på toppen af den københavnske ønskeliste, men det ændrer ikke på, at hvis man vil fiske mål internt i Danmark, er Helenius manden, man skal have. Superliga-topscorer med nyt liv i karrieren. Billigt alternativ – men næppe realistisk.