Der resterer fortsat 13 kampe af denne Superligasæson, og tilskuerrekorden er allerede knust.

Før sæsonen lød rekorden på 1.724.433 tilskuere – den blev sat i 2008/2009-sæsonen. Og i denne sæson lugter det af, at omkring to millioner danskere har passeret indgangsportene til et Superliga-stadion, når sæsonen fløjtes af.

Og det er et udtryk for en fankultur, der er trådt et niveau op, lyder det i B.T.s mandagspodcast 'Transfervinduet – Ugens Rapport'.

»Når jeg sidder inde i Parken og kigger ned på 'Sektion 12' – wow, det er fandeme imponerende, hvad de har fået stablet på benene. Der er udsolgt hver gang! Det er internationalt snit,« lyder det fra mandagens panel.

Foto: Claus Bech
Vis mere

»Og vi kan nævne andre klubber, der har gang i noget af det samme, som FCK's fans har. Viborg har en virkelig fin scene kørende. AaB også. AGF har virkelig også. Der er også kommet liv i OB.«

»Det er kun i Brøndby, at det på grund af konflikten er gået i den forkerte retning stemningsmæssigt, men der kommer stadig mange tilskuere.«

FC København har et hjemmebane-tilskuersnit på over 28.000, Brøndby har mere end 19.000 i snit på Brøndby Stadion, og AGF er i snit over 14.000 på Ceres Park.

Der kommer i snit over 10.000 tilskuere til hver Superligakamp

»Det er surrealistisk. Det er international klasse.«

Foto: Ernst van Norde
Vis mere

LYT TIL 'UGENS RAPPORT' HERUNDER OG HØR BLANDT ANDET OM:

* Brøndbys mystiske valg
* FC Københavns usandsynlige helte
* Håbløse Horsens
* Kvistgaardens store gennembrud