Lyt til artiklen

Saúl Ñíguez, Sergino Dest, Mason Mount. Og Sory Kaba.

FC Midtjylland-topscorer Kaba er kommet i selskab med fodboldstjerner fra Europas absolutte elite, hvor klubadresserne, som i tilfældet med ovenstående stjerner, hedder Atlético Madrid, FC Barcelona og Chelsea.

Sory Kaba er skiftet til agentvirksomheden Stellar Group, hvilket han skrev i en story på Instagram. Det fremgår også på det store internationale fodboldsite Transfermarkt.

Som man kan høre i B.T.s podcast Transfervinduet, så er Sory Kaba blevet tilknyttet den spanske agent fra Stella Group Luis Alonso, som har flere store stjerner i sin personlige portefølje, blandt andet den spanske landsholdsspiller Saúl Ñíguez.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Da Sory Kaba i sommeren 2019 skiftede til FC Midtjylland fra Dijon i Frankrig var det agenten Ricardo Garcia Vicente, der lavede hans aftale med de danske mestre.

Garcia Vicente er ikke på samme måde en lige så mægtig spiller på transfermarkedet, så noget tyder på, at Kaba og FCM arbejder hen imod en stor transfer, når han skal skydes afsted.

25-årige Kaba, som er fra Guinea men med en stærk tilknytning til Spanien, er faste førsteangriber, blandt andet også i efterårets Champions League-eventyr, hvorfor har fået vist sig frem på den største klubscene, hvilket kan have tiltrukket interesse fra større adresser.

Den store angriber har scoret 15 mål i Superligaen for FCM siden sommeren 2019. I denne sæson står han noteret for otte fuldtræffere. Han har kontrakt med FCM frem til sommeren 2024.