Der er krise i den fynske Superliga-klub OB.

Og det får spekulationerne om en forestående fyring af cheftræner Andreas Alm til at fyge i den fynske hovedstad.

Endnu er svenskeren cheftræner for OB, men som beskrevet i B.T.s transferpodcast 'Transfervinduet' over de seneste uger, så har fynboerne allerede gydet vandene for et muligt trænerskifte.

Ifølge B.T.s oplysninger har der nemlig været kontakt mellem den tidligere Brøndby-træner Niels Frederiksen og OB - og det foreholdte Transfervinduet så Niels Frederiksen i denne uges udsendelse.

Niels Frederiksen spøger som mulig cheftræner-kandidat i OB.
Niels Frederiksen spøger som mulig cheftræner-kandidat i OB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men den tidligere danske mester er - trods stort overskud i sit svar - ikke meget for at kommentere situationen.

»Haha! Somme tider tager jeg hatten af for jer journalister. Du ringer til mig og stiller et spørgsmål, som du er næsten 99,99999 procent sikker på, hvad jeg vil svare til - men du prøver alligevel! Og det tager jeg hatten af for,« indleder Niels Frederiksen med et stort smil overfor B.T. og fortsætter så:

»Generelt har jeg et princip om, at jeg i respekt for alle aldrig nogensinde udtaler mig om rygter og spekulationer omkring min jobmæssige situation. Og jeg vil sige det samme her - jeg har overhovedet ingen kommentarer til det, og jeg kan hverken be- eller afkræfte noget som helst.«

»Jeg vil simpelthen ikke tale om spekulation og rygter om mit job - hverken den ene eller den anden vej. Så det får du ikke en brik ud af,« lyder det med et stort grin, som du kan høre i klippet over artiklen.

Andreas Alm og Björn Wesström har lidt at tænke over for tiden.
Andreas Alm og Björn Wesström har lidt at tænke over for tiden. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vis mere

Fynske Niels Frederiksen afstår videre fra at kommentere på, om OB kunne være et interessant sted at fortsætte karrieren. Han vil ikke kommentere på enkelte klubber, lyder det.

Fodboldtræneren, der ikke har været i job siden fyringen i Brøndby i vinteren 2022, føler sig dog klar til at hoppe ud i et nyt job, når projektet passer ham. 

Han har tidligere fortalt til Discovery, at han har afvist flere jobtilbud i sin periode uden arbejde.

B.T. har onsdag forsøgt at få kontakt til fodbolddirektør Björn Wesström for at tale om situationen i OB - men han er ikke vendt tilbage på B.T.s henvendelse.

Hør hele udsendelsen af Transfervinduet herunder eller hos din podcast-tjeneste, hvor du blandt andet får mere om en italiensk klub på scouting i Danmark, en FCN-back på fremtur i Italien og et Brøndby-emne, der måske ikke er helt ude af billedet.