Der er mange glohede og lysende unge talenter i FC Nordsjælland. Rigtig mange.

Og ét af de mest interessante navne på talentfabrikken i Farum er lige nu den 19-årige ivorianske midtstopper Adama Nagalo, som over den seneste tid har taget kvantespring i sin udvikling.

Med flotte og stensikre præstationer har han spillet sig ind i kikkerten på scouts fra flere store ligaer, og blandt andet er den tyrkiske storklub Fenerbahce brændt varm på midtstopperen.

I Tyrkiet er transfervinduet åbent indtil torsdag, men ifølge B.T.s podcast Transfervinduets oplysninger skal der et overordentlig stort bud til, hvis Nagalo skal slippes før lukketid i Tyrkiet, fordi det danske transfervindue er lukket, og muligheden for at erstatte Nagalo ikke er der.

Torsdag bekræftede spillerens agent, Charles Amagbegnon, over for det tyrkiske medie Ajansspor, at Fenerbahce i øjeblikket forhandler med FC Nordsjælland om et salg.

Og det er ikke småpenge, klubben fra Istanbul har tænkt sig at byde. Ifølge mediet vil man betale 3,5 million euro her og nu, mens 1,5 er bonusser, som afhænger af spillerens præstationer i klubben. Det svarer til 37 millioner kroner.

Nagalo har ifølge Transfervinduets oplysninger også tiltrukket sig interesse fra Belgien og Frankrig over den seneste tid, men i FC Nordsjælland har det umiddelbart ikke været med i planerne at sælge spilleren denne sommer.

Det forlyder også fra spillerens agent, at det kun er den tyrkiske storklub, der har sendt et bud på Nagalo.

Hovedpersonen selv skulle dog ikke være opsat på et skifte nu, hvor han i den grad har fundet formen. Ifølge kilder tæt på vil det være en stor overraskelse, hvis Nagalo ikke fortsætter i FCN.

Det skyldes blandt andet også, at Fenerbahces interesse er så ny, at tyrkerne ikke nødvendigvis har den helt store plan bag interessen i Nagalo – og det ser FCN generelt gerne, når spillere sælges.