Vejles angriber German Onugkha tiltrækker sig opmærksomhed fra en større adresse.

B.T. kan afsløre, at der er dialog om den russiske angriber med en tysk klub, som er klar på at betale omkring 500.000 - 600.000 euro for den 27-årige spiller. Det er mellem 3.725.000 og 4.470.000 kroner.

German Onugkha har et år tilbage af sin kontrakt med Superliga-klubben, og derfor kan tidspunktet for et skifte være rigtigt for både spiller og Vejle.

Vejle skal dog også - hvis der falder et bud på deres profil - gøre op med sig selv, om det på et sportsligt plan kan betale sig at afhænde angriberen.

German Onugkha (VB 9) scorer til 0 - 1 Silkeborg møder Vejle i Superligaen i Silkeborg den 4. august 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
German Onugkha (VB 9) scorer til 0 - 1 Silkeborg møder Vejle i Superligaen i Silkeborg den 4. august 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vis mere

For den 27-årige russer har været en fast mand i startopstillingen i alle tre spillede Superliga-kampe, og han har foreløbig kvitteret med et mål.

Onugkha kom første gang til Vejle i februar 2021 på en lejeaftale og gjorde det så godt, at den danske klub slog til og købte ham fri i Krasnodar.

Siden har han været lejet frem og tilbage til både Rusland og Israel, men fra begyndelsen af året har han tørnet ud for Vejle, og nu er han altså en vigtig brik på holdet.

Der rumsterer dog noget i kulisserne med tyskere, der lurer på at hente ham.