Brøndby IF har udset sig sommerens store midtbaneforstærkning, men lige nu ser jagten ud til at være mislykkedes.

Der er tale om Lyngby-profilen Tochi Chukwuani. Det kan B.T. nu afsløre.

Som B.T. forstår det, så har der været dialog mellem Chukwuani og Brøndby så sent som tirsdag aften - men diskussionerne om en mulig aftale har ikke båret frugt.

Den 20-årige midtbanespiller er nemlig i en situation, hvor han overvejer sit næste karriereskridt med stor grundighed, og lige nu har Brøndby ikke overbevist spilleren om, at et skridt til Vestegnen er det rette - men en mulig aftale er ikke helt af bordet endnu.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ifølge B.T.s oplysninger har Lyngby ellers accepteret et stort og tocifret millionbud fra Brøndby - men spilleren takker altså i første omgang nej.

Netop de grundige karriereovervejelser har tidligere på sommeren betydet, at Tochi Chukwuani har afvist et skifte.

B.T. kunne nemlig afsløre, at Tochi Chukwuani selv afviste et skifte til tyrkiske Trabzonspor allerede inden, at Lyngby og tyrkerne var enige om en transfersum.

20-årige Tochi Chukwuani er et produkt af FC Nordsjællands fodboldakademi - men det blev aldrig til det ventede gennembrud i Farum-klubben.

Siden sommeren 2022 har han spillet i Lyngby. Her har han fået sit Superliga-gennembrud efter et flot forår i den kongeblå trøje. 

Den gode form har han fortsat hen over sommeren, hvor han har vist sig som en af ligaens stærkeste unge midtbanespillere. 

Tochi Chukwuani, som har nigerianske rødder, har været betragtet som et stort talent i flere år, og har spillet på samtlige danske ungdomslandshold.