Sebastian Grønning har fremtiden på plads.

B.T. kan afsløre, at den danske angriber skifter til spanske CD Castellon på en etårig kontrakt med option på yderligere en sæson.

Dermed gik der ikke mange dage, fra den 26-årige tidligere Superliga-profil selv rev sin kontrakt med OFI Kreta over, fordi grækerne ikke betalte ham lønnen til tiden, til at en ny bejler slog kløerne i ham. Han mangler blot at bestå lægetjekket i dag, torsdag.

I CD Castellon bliver Sebastian Grønning en vigtig figur på holdet i en klub, som har store ambitioner.

Klubbens nye ejere har bygget et helt nyt træningsanlæg og gearet det hele til større udfordringer, og de har sat som mål, at man skal i La Liga inden for en kort tidsramme.

Sebastian Grønning skal score mål i Spanien. 
Sebastian Grønning skal score mål i Spanien.  Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

I sidste sæson var man blot én sejr fra at rykke op i den næstbedste række, men den anden finalekamp om oprykningsbilletten blev tabt, da Alcorcon løb med en sejr på 2-1.

Det har imidlertid ikke slukket nogen som helst gnist i CD Castellon, der fortsætter oprustningen og denne sommer har ansat den hollandske cheftræner Dick Schreuder til at stå i spidsen for projektet.

Han har tilvalgt den 101 år gamle traditionsklub CD Castellon, der altid spiller for fulde huse, i stedet for jobbet som cheftræner i PEC Zwolle i Æresdivisionen.

Nu forstærker holdet sig med en dansk angriber i Sebastian Grønning.