Lyngby forstærker sig med et navn, som de fleste fodboldfans kan genkende - Gudjohnsen. Yes, der refereres til den tidligere Premier League-stjerne og Barcelona-profil - Eidur Gudjohnsen.

Hans søn, Andri Gudjohnsen, er ny spiller i Lyngby og har signeret en etårig lejeaftale. Samtidig har Lyngby sikret sig en forkøbsret på den islandske landsholdsspiller, der begynder træningen hos sin nye klub allerede fredag.

Det kan B.T. afsløre.

Ligesom sin far lever den 21-årige Andri Gudjohnsen af at optræde omkring modstandernes felt som offensiv midtbanespiller eller angriber, og han kommer til Superliga-klubben fra IFK Norrköping, som bliver trænet af danske Glen Riddersholm.

Eidur Gudjohnsens søn skal spille i Superligaen. 
Eidur Gudjohnsens søn skal spille i Superligaen.  Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Nok har Andri Gudjohnsen en kendt far, der har spillet i en af verdens største klubber i Barcelona, men har han også selv været på akademiet, ligesom han senere i karrieren, som han nærmede sig seniorfodbold, rykkede til en lige så stor klub - rivalerne fra Real Madrid.

Det blev ikke til førsteholdskampe i kongeklubben, men fra 2018 og tre år frem var Andri Gudjohnsen på ungdomsholdene hos Real Madrid.

Andri Gudjohnsen fik 21 kampe for Real Madrid Castilla, og han scorede fire mål og lavede et oplæg.

For landsholdet er det blevet til 15 kampe og ligeledes fire mål.

Nu skal han tørne ud i Superligaen for Lyngby, der får Gudjohnsen på trøjen.