Kasper Schmeichel kan meget vel finde sig en ny klub denne sommer, og derfor vil Danmarks bedste målmand ikke figurere i Nices kamptrup lørdag.

Her indleder hans franske klub sæsonen i Ligue 1, men det bliver altså uden landsholdsmålmanden, og sådan bliver det ved med at være, indtil der er en afklaring på hans fremtid.

Det kan B.T. afsløre.

Foranstaltningen er taget efter overensstemmelse mellem Kasper Schmeichel og den franske storklub, da ingen af parterne vil tage en risiko, hvis målmanden skulle foretage et skifte i dette transfervindue.

Kasper Schmeichel.
Kasper Schmeichel. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

Hvilket der ifølge B.T.s oplysninger er stor chance for, så han befinder sig derfor også i Danmark denne weekend, hvor han besøger sin familie.

Men der sker altså noget i kulisserne, og interessen kommer ifølge B.T.s kilder først og fremmest fra Premier League, hvor Kasper Schmeichel i størstedelen af karrieren har skabt sit store navn.

Han har noteret sig for knap 300 kampe i den bedste række i England for Leicester, som han forlod sidste år til fordel for Nice, hvor Schmeichel har kontrakt i to år endnu.

Medmindre han denne sommer takker ja til en af de mange bejlere.