En islænding ind, en anden ud. Lyngby skifter ud i angrebskæden og kunne fredag, som B.T. afslørede, præsentere Andri Gudjohnsen som en forstærkning.

Samtidig smutter en stor stjerne i Alfred Finnbogason til Eupen i Belgien, som belgiske medier også har berettet om.

B.T. kan afsløre, at han allerede har bestået lægetjekket i den belgiske klub, hvor Alfred Finnbogason får en toårig aftale. Til en markant højere løn, end den han fik i Lyngby, hvilket har været en tungtvejende årsag til skiftet.

Transferen er kommet som et lyn fra en klar himmel i Lyngby, der helst havde beholdt angriberen sæsonen ud. Men 'De kongeblå' har handlet hurtigt tidligere i dag og har altså præsenteret en anden islænding, Andri Gudjohnsen, som ny angriber.

Lyngbys Alfred Finnbogason og FCKs Kevin Diks under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og FC København lørdag den 22. juli 2023.
Lyngbys Alfred Finnbogason og FCKs Kevin Diks under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og FC København lørdag den 22. juli 2023. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

For Lyngby giver skiftet ifølge B.T.s oplysninger et beløb lige i underkanten af en million kroner for en 34-årig spiller, der har kontraktudløb til sommer.

Superliga-klubben hentede den tidligere Bundesliga-bomber for et år siden i Augsburg uden at betale transfer for ham, så det må siges at være en god businesscase.

Alfred Finnbogason har dermed spillet sin sidste kamp i den kongeblå trøje og vil ikke være med i weekendens kamp mod Randers.

Præcis som Lyngby har Eupen i de første runder af den nye sæson skrabet fire point sammen.