FC Midtjylland mener det alvorligt. Klubben har fundet afløseren for Gustav Isaksen, og han bliver rigtig dyr.

B.T. kan afsløre, at den ambitiøse Superliga-klub betaler hele 4,5 millioner dollar, det vil sige lige under 31 millioner kroner, for den yderst eftertragtede Dario Osorio fra Club Universidad de Chile.

B.T. kan samtidig også løfte sløret for, at Dario Osorio får en femårig aftale i FC Midtjylland.

Den 19-årige venstrebenede kantspiller er blevet sat i forbindelse med et hav af de allerstørste klubber i Europa.

Dario Osorio er et af de største talenter i Chile. 
Dario Osorio er et af de største talenter i Chile.  Foto: Fernando Vergara/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det gælder, hold nu fast: Liverpool, Atlético Madrid, AC Milan, Manchester United, Porto, Napoli, Ajax, Villarreal, Chelsea, Fiorentina, Tottenham og Brighton.

Men den unge chilener med de tre landskampe ender altså på heden i Danmark, når han onsdag ifølge B.T.s oplysninger får overstået sit lægetjek.

Dario Osorio er i Chile blevet udråbt som et af de største talenter og har fået prædikatet ‘den næste Alexis Sanchez’, og hans egenskaber tåler sammenligning med en blanding af Gustav Isaksens driblinger og Anders Dreyers afslutninger.

Først skal han dog lige lande, og unge Dario Osorio kommer fra en helt anden verdensdel med en kultur og et sprog, som er langt fra det danske, så FC Midtjylland er ifølge B.T.s oplysninger opmærksomme på, at det tager tid at få ham forløst.

Men at potentialet er enormt, det er utvivlsomt.

Den slags koster rigtig mange penge, og FC Midtjylland betaler næsten et rekordhøjt beløb for at sikre sig kæmpetalentet, som kun er overgået af Marrony i købspris.

Men før Superliga-klubben godkender storkøbet, der tirsdag blev sat i forbindelse med skiftet til Danmark af det chilenske medie Emisora Bullanguera, skal teenageren undersøges grundigt i et lægetjek her få dage, inden transfervinduet smækker i.

Herefter vil en ny stjernespiller være i Superligaen.