Hvem skal afløse Ståle Solbakken?

Dét spørgsmål skal besvares i den kommende tid.

Flere emner er blevet nævnt – mange med fortid i FCK – men skulle københavnerne blive fristet af at kigge mod en stor international træner eller sportsdirektør, har de gode vilkår.

Det mener Feyenoords sportsdirektør, Frank Arnesen, der har mange års erfaring fra ledelsesgangene i den internationale fodboldverden.

»FC København er en internationalt bekendt klub. Det er en klub, der har et navn og en historie. Jeg ved ikke, hvad FCK selv vil gøre, men både jobbet som sportsdirektør og træner er attraktivt. Ikke kun i Danmark og i Norden, men også internationalt,« siger han til B.T. om danskernes internationale status.

Foto: Koen Van WEEL
Vis mere


Han tilføjer:

»Ståle har gjort det fantastisk i København, og det har man lagt mærke til rundt omkring i fodboldverden, så der vil helt sikkert være interesse fra både trænere og sportsdirektører fra nær og fjern for at komme til København,« siger han.

Ifølge Arnesen er der mange faktorer, der taler for udenlandske navne, hvis de skulle blive tilbudt jobbet i FCK.

»Der er mange fordele ved at være FC København, når det kommer til udenlandske profiler. København er en af topklubberne i Skandinavien. De har den fordel, at de kommer fra en storby. De spiller i Parken med plads til mange tilskuere. Der er mange muligheder. Og så er det en rig klub, hvilket bestemt gør det attraktivt,« siger Arnesen.

FCK spiller første Superliga-kamp efter Solbakkens fyring søndag mod AaB.

Lyt til den seneste episode af Transfervinduet herunder:

Andre læser også