Et uheld ved Middelfart mellem afkørslerne Aarup og Ejby skaber kø.

»Vi forventer, at der er ryddet op omkring klokken 15, men indtil da må man forvente forlænget rejsetid,« siger vagthavende ved Vejdirektoratet, Brit Osted Nielsen, til B.T.

Rejsetiden er i øjeblikket 30 min. længere end normalt.

På Twitter skriver Vejdirektoratet, at køen starter ved Vissenbjerg, mens der i modsatte retning er nedsat hastighed, da uheldet skaber kiggekø.

Det skyldes blandt andet, at uheldet er sket fredag eftermiddag, hvor der er ekstra tryk på motorvejene.

Kort efter klokken 15 oplyser Vejdirektoratet, at der er blevet ryddet op efter uheldet, og at trafikken mod Middelfart kører igen.

Der er dog stadig en del kødannelse fra Vissenbjerg og frem til Ålsbo rasteplads. Vejdirektoraret oplyser endvidere, at trafikken vil være normal igen efter myldretiden.

Klokken 15.20 oplyser vagtchefen fra Fyns Politi, at der er sket endnu et uheld på E20 Fynske Motorvej. Denne gang fra Middelfart mod Odense mellem Nørre Aaby og Ejby.

Der har fredag eftermiddag været flere ulykker på E20 Fynske Motorvej.
Der har fredag eftermiddag været flere ulykker på E20 Fynske Motorvej. Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

»Det er korrekt, at der er sket et uheld mere. Vi er på vej derud nu, så jeg ved ikke, hvad der er sket endnu, men der holder i hvert fald to biler, som har været involveret i et uheld,« siger vagtchefen til B.T.

Ifølge Vejdirektoratet er politi og redningmandskab på vej til stedet, hvor det venstre spor er spærret. Stedet forventes ryddet tidligst klokken 16.15.

Der er i øjeblikket kødannelse samt en forlænget rejsetid på op til 25 minutter fra Odense mod Middelfart mellem Vissenbjerg og Ejby.

Opdateres...