Lyt til artiklen

En person er lørdag morgen død i forbindelse med en påkørsel på E45 Østjyske Motorvej ved Horsens.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til B.T.

Anmeldelsen kom kl. 5.31, og selv om politiet længe har været på stedet, er der endnu ikke klarhed over, hvad der præcist er sket.

»Det eneste jeg kan sige er, at en person er afgået ved døden, og vi har et køretøj, der står i nødsporet et stykke derfra,« siger vagtchef John Skjødt.

»Omstændighederne skal vi have undersøgt nærmere.«

Sydøstjyllands Politi har indtil videre ikke yderligere oplysninger om den afdødes identitet.

Påkørslen er sket ved Gedved, nærmere bestemt mellem afkørslerne til Horsens N (55) og Ejer Bavnehøj (54) i nordgående retning af E45 Østjyske Motorvej. B.T. har tidligere lørdag morgen kun kunnet skrive, at der var sket et uheld her.

Siden politiets ankomst har al trafik derfor været spærret i netop nordgående retning, og politiet melder om kø på strækningen.

»Vi er ved at lægge sidste hånd på oprydningen derude, og vi forventer, at motorvejen snart stille og roligt bliver åbnet,« siger vagtchef John Skjødt kort efter kl. 8:

»Men kan man køre omkring Gedved, vil det være en fordel.«

Opdateret: Vejdirektoratet meddeler kl. 9.46, at motorvejen er genåbnet, men nærmest samtidig er der sket uheld mellem afkørslerne Horsens V (56) og Horsens N (55), så der igen er lukket for trafik i nordgående retning.