Opdatering: Kort før klokken 10 blev Motorring 3 åbnet i sydgående retning. En time senere – kort før klokken 11 – blev der også åbnet i nordgående retning.

En alvorlig ulykke mellem en lastbil og en personbil mandag morgen betød, at Motorring 3 ved København blev helt spærret i begge retninger.

Ifølge Vejdirektoratet er ulykken sket ved afkørsel 19, Buddinge, og det resulterede i massiv kø på strækningen.

»Vi har ikke så meget om selve hændelsesforløbet endnu, men der er tale om en voldsom ulykke, hvor en person er alvorligt kvæstet,« siger vagtchef ved Vestegnens Politi, Morten Steen, til B.T.

Beredskab Øst skriver på Twitter, at man har sendt en massiv udrykning af sted mod ulykkesstedet.

Hændelsen beskrives som 'en alvorlig trafikulykke', hvor man arbejder på at frigøre fastklemte. Ifølge politiet sad den kvæstede i personbilen.

Uheldet er ifølge politiet sket i nordgående retning, men umiddelbart efter ulykken blev motorvejen helt spærret i begge retninger.

Ifølge Vejdirektoratet forventes den først genåbnet klokken 10.

Foto: Bjørn Nielsen/Byrd
Vis mere

Bilister på vej på job måtte væbne sig med tålmodighed. Ifølge Vejdirektoratet var der en overgang lang kø både på E 47 fra Hørsholm mod Avedøre mellem Lundtofte og motorvejskryds Kongens Lyngby og på Motorring 3 fra Avedøre mod Lyngby mellem Frederikssundsvej og Nybrovej.

»En bilinspektør arbejder lige nu på stedet, men vi gør, hvad vi kan, for at blive færdige derude så hurtigt som muligt,« siger vagtchefen og tilføjer:

»Det er en af de absolut mest trafikerede hovedfærdselsårer, så ulykken har skabt massiv kø.«

»Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe bilisterne med skiltevogne og ved at få bilerne ledt af, men der er rigtig meget kø derude lige nu,« siger vagtchefen, som tilføjer, at der vil gå 'noget tid', før der er ryddet op på ulykkesstedet.