Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En lastbil er tidligt torsdag morgen væltet på Fynske Motorvej – den har i nu flere timer spærret for trafikken i begge retninger.

Uheldet er sket tæt på Middelfart mellem afkørslerne til Middelfart og til Middelfart Ø.

Fyns Politi oplyser til B.T. kort før klokken 8.30, at det er en lastbil med kød, der er væltet – og at det giver særlige udfordringer.

»Det er ikke bare noget, der kan fjernes med en gaffeltruck. Indholdet skal tømmes med håndkraft, og det tager i hvert fald et par timer endnu,« siger vagtchef Milan Holck Nielsen.

Den væltede lastbil.
Den væltede lastbil. Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

Da B.T. er i kontakt med politiet, er der inklusive nødsporet blevet tre spor ledige i retning med Jylland, mens der på samme måde er to spor farbare i retning mod Sjælland.

Uheldet skete kort før klokken 5.30. Politiet oplyser, at chaufføren kun er kommet lettere til skade med ben og ryg i den forbindelse.

Han er kørt til videre undersøgelser på sygehuset.

Det vides endnu ikke, hvordan lastbilen kunne vælte på motorvejen, der tidligere på morgenen har været spærret i større omfang.

Til at begynde med var der eksempelvis kun et spor farbart i begge retninger.

Opdateret kl. 11.30: Fyns Politi meddeler, at der stadig arbejdes på stedet med at tømme lastbilen. Håbet er i øjeblikket at være færdig ved 12-tiden. Der er stadig tre spor farbare mod vest og to mod øst. Vagtchef Milan Holck Nielsen fortæller, at når lasten er tømt, vil der »kortvarigt« blive helt spærret i den ene retning, så lastbilen kan blive rejst op og bugseret bort.

Opdateret kl. 12.30: Ifølge Vejdirektoratet er man gået i gang med at bjærge lastbilen – altså få den genrejst.

Opdatering kl. 13.20: Nu er vejen igen åben.

Opdateres …