En lastbil har påkørt en betonoverføring i Aalborg, hvilket skaber trafikale ændringer weekenden over.

Uheldet er sket på Rørdalsvej, og hele vejen er spærret. Det bekræfter Nordjyllands Politi til B.T.

Politiets vagthavende, Karsten Højrup Kristensen, forklarer, at politiet modtog en anmeldelse om uheldet kl. 11.51 fredag.

»Lastbilen har af endnu ukendte årsager ramt en betonoverførsel, men man må formode, at det var, fordi lastbilen var for høj,« siger vagtchefen.

Foto: Byrd / Jean Nonboe
Vis mere

Betonoverførslen går fra den ene side af Rørdalsvej til den anden, og rørende på overførslen bruges til at fragte cement i.

Betonoverførslen har på grund af uheldet løsnet sig i den ene side, og ifølge politiet har den rykket sig en hel meter.

»Vi er til stede derude lige nu, og vi er, sammen med brandvæsnet, ved at finde ud af, hvordan vi skal håndtere situationen,« siger Karsten Højrup Kristensen.

Nordjyllands Politi oplyser fredag eftermiddag til B.T., at Rørdalsvej er spærret henover weekenden. Det skyldes, at betonoverføringen bliver sikkerhedsvurderet mandag, og først derefter åbner vejen igen.

Politiet oplyser også, at der er lavet en omfartsvej.

Uheldet er sket på Aalborg Portlands adresse.

Derudover fortæller Nordjyllands Politi, at man ikke umiddelbart forventer, at betonoverføringen styrter sammen, selvom man aldrig skal sige aldrig. Man er næsten færdig med at understøtte overføringen, så den forbliver oppe.

Endvidere har man har tilkaldt et ingeniørfirma, som kan lave beregninger, der skal føre til, at man kan sikre overførslen godt nok.