Det kan være en god idé at væbne dig med lidt ekstra tålmodighed, hvis du skal køre ad H.C. Andersens Boulevard i København denne morgen.

En vandledning, der sprang tirsdag, skaber nemlig problemer for trafikken. Først lød meldingen, at alle spor forventedes farbare igen omkring klokken 12.

Over middag lyder det dog, at arbejdet trækker ud.

Der er helt konkret tale om en vandledning i krydset ved H.C. Andersens Boulevard og Ny Kongensgade, skriver TV 2 Lorry.

Det har ført til, at flere vognbaner på den trafikerede vej er spærret, da vandet skyller sandet, der ligger under asfalten, væk:

»De har arbejdet hele natten på at få lukket for vandet i første omgang,« siger vagtchef hos Københavns Politi, Dyre Sønnicksen, til TV 2 Lorry.

Vejdirektoratets kamera på Langebro, der viser trafikken i nordgående retning mod H.C. Andersens Boulevard, kan man også se, at bilerne holder ganske tæt og at trafikken glider langsomt.

Selve H.C. Andersens Boulevard er også farvet mørkerødt på trafikkortet, hvilket indikerer tæt trafik på stedet.

Meldingen fra Københavns Politi er onsdag formiddag, at der fra krydset ved Ny Kongensgade kun er et spor åbent i retning mod centrum.

De to inderste spor er fortsat spærrede, men der arbejdes på at placere såkaldte køreplader på vejen, så alle spor atter kan benyttes.

B.T. følger sagen.

Andre læser også