Lyt til artiklen

Der sker mange ting med lykkeligt fortegn for TV 2-værten Stine Bjerre Mortensen i disse tider.

I sidste uge kunne hun meddele, at hun og hendes mand, HSV Hamburg-håndboldspilleren Casper U. Mortensen, skal være forældre til december.

Siden er det væltet ind med lykønskninger i TV 2-værtens indbakke, og det er hun helt overvældet over.

»Det har været meget overvældende med alle de søde hilsner, som folk har sendt. Det er helt vildt,« siger Stine Bjerre, da B.T. møder hende til Tour de France-pressemøde i Tivoli mandag.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Her er den kommende mor med, fordi hun skal være vært på TV 2s Tour-dækning i Danmark og være vært til onsdagens holdpræsentation i Tivoli.

Og netop den opgave betød, at omverdenen skulle have at vide, at TV 2-værten venter sig.

»Det har været rart at få ud, synes jeg. Jeg har været så glad indvendig i så lang tid, men nu er det rart at få det ud inden denne uge, så jeg ikke skulle gå og tænke på at skjule den lille bule, jeg har på maven,« siger hun og tilføjer om udmeldingen.

»Vi havde ikke sat en specifik dato, men jeg ville også gerne være tryg i det, før vi gjorde det. Men samtidig ville jeg gerne have det ud inden alt det her.«

40-årige Stine Bjerre har tidligere rettet kritik mod nogle af hendes følgere, der har spurgt ind til, om hun var gravid.

Om det er for at imødekomme eventuelle spekulationer af den slags, vil hun ikke gå ind i.

»Det ved jeg faktisk ikke. Den del tror jeg ikke, vi skal gå ind i,« siger Bjerre, der glæder sig til at se Casper U. Mortensen i rollen som far.

»Jeg glæder mig meget, og jeg er sikker på, han bliver en rigtig god far – men vi er ikke begyndt at forberede os endnu. Nu er det Tour de France, og så ser vi på det.«

I forbindelse med Tour de France er Stine Bjerre Mortensen vært hos TV 2, mens Tour-feltet er i Danmark – derefter har hun ferie.