Den danske cykelpersonlighed Brian Holm er havnet i lidt af et ord-klammeri med det store tyske medie Bild.

Det hele startede med, at Brian Holm lavede et langt opslag på sin instagram-profil, hvor han drillende stak til den danske Tour-stjerne Kasper Asgreen - som 57-årige Holm til dagligt er sportsdirektør på Deceunick-Quick-Step.

Kasper Asgreen havde i starten af Touren udtalt, at han var lidt træt i stængerne efter tre etaper i det sydfranske - og det kunne Brian Holm ikke lade være med at kommentere på.

Brian Holm underholder om sin tid på tyske Team Telekom, hvor der ikke var højteknologiske busser, hvor han var tvunget til at spise sauerkraut, lytte til Bjarne Riis' dårlige musik, være sammen med kedelige tyskere og så videre.

»Så kære Kasper, hvis du føler dig træt og utilpas, så giv mig et kald, så jeg kan fortælle dig om det virkelige liv. Hav en god køretur i jeres air condition-high tech-holdbus, nyd din protein-jordbær-milkshake, husk at cykling er din religion og sig hej til drengene,« slutter Brian Holm beskeden til den unge dansker.

Det opslag har tyske Bild skrevet en artikel om, og de fremhæver i rubrikken, at Brian Holm kaldere tyskere for 'skide Fritz'er'.

Det store tyske medie oversætter Brian Holms opslag - og får samtidig sendt en stikpille af sted til allersidst.

»Kun én ting glemmer Holm: I 2007 indrømmede han at have dopet sig med Epo to gange i 1996. Det hørte vel også datiden til,« skriver Bild.

Det svirp med halen kunne Brian Holm ikke lade stå ubesvaret, så han postede endnu et Instagram-opslag.

Og billedet er ikke til at tage fejl af!

Brian fremviser - klædt i denim - sin midterste finger ledsaget af et kækt smil og teksten:

»Kære Bild. Ønsker jer alle en god dag.«

Brian Holm kørte for Team Telekom fra 1993 til 1997.

Her var han en afgørende hjælperytter for først Bjarne Riis og siden Jan Ullrich, der vandt Tour de France i henholdsvis 1996 og 1997.

I dag arbejder han - ved siden af tjansen som sportsdirektør - som ekspertkommentator for Eurosport.

Og så har han sammen med Jesper Skibby lavet en lang række små videoer for B.T., hvor der er røverhistorier i lange baner. Se én af dem øverst i artiklen.