Søren Kragh Andersen var hidsig. Foran Team Sunwebs bus stod danskeren og diskuterede højlydt med en holdkammerat for rullende tv-kameraer.

Danskerens hold var netop kommet i mål 26 sekunder efter vinderholdet Team Jumbo Visma, men Søren Kragh Andersen kørte ikke direkte til holdbussen. Han tog en tur rundt for sig selv for at rase af, fortalte han.

»Jeg synes, vi laver en kæmpe amatørfejl de sidste tre-fire km. Der har vi to mand, der vil lave et suicide pull (en hård føring, red.). Planen var inden løbet, at vi skulle gøre det ned ad bakke, men så blev det op ad bakke, og så kørte de lidt for stærkt, så os, der skulle køre helt til stregen, de slog os lidt ihjel, men ja,« siger Søren Kragh Andersen til TV2 og fortsætter.

»Det er en af de fejl, der sker i virkeligheden og i praksis. Så må vi gøre det bedre næste gang.«

Foto: Claus Bonnerup
Vis mere

Søren Kragh Andersen kom altså ikke direkte til bussen. Irritationen var for stor, og derfor måtte han lige cykle lidt af for sig selv uden holdkammeraterne.

»Ja. Jeg var skuffet.«

Team Sunweb endte med fjerdebedste tid ved dagens holdtidskørsel i Bruxelles. Alligevel var Søren Kragh Andersen altså skuffet over, at tiden ikke blev endnu bedre. For han havde en god fornemmelse på ruten.

»Jeg synes, vi kørte meget godt. Alle mand kørte stærkt, og jeg synes, vi fandt en god fart til at starte med. Og jeg synes, folk var gode til at pace farten og køre lange føringer eller korte føringer, men at holde den samme fart hvilket er det vigtigste, så jeg synes egentlig, vi kørte et meget godt løb, bortset fra den ene fejl til sidst.«