Jakob Fuglsang gav ikke interviews efter søndagens etape.

Danskeren tabte et minut og 21 sekunder til franske Thibuat Pinot, der med sin andenplads på etapen var den bedste af favoritterne til den samlede sejr.

Ved målstregen var der ingen kommentarer fra Jakob Fuglsang, der, ligesom flere andre, valgte hurtigt at iklæde sig varmt tøj og trille ned af finalestigningen Prat d'Albis til holdbusserne.

Herfra var dog heller ingen interviews fra Jakob Fuglsang.

B.T.s udsendte i Frankrig ventede i en lille times tid ved Astana-bussen sammen med flere pressefolk for at høre fra danskeren.

Flere Astana-rytter kom ud af bussen efter at have fået lidt at spise og være i bad, hvorefter de blev kørt væk i biler.

Jakob Fuglsang kom dog aldrig ud af bussen, der kørte fra målområdet lidt efter klokken 18.

Magnus Cort gav dog et interview til TV 2 SPORT, da han kom over målstregen, hvor han blev spurgt ind til Fuglsangs angreb på den næstsidste stigning, hvor han forsøgte at gå med Mikel Landa - dog uden held.

»Det er fint, han forsøger. Det skal han selvfølgelig. Så det er udmærket,« sagde Cort.

I det samlede klassement ligger Jakob Fuglsang nummer ni efter søndagens etape. Han er 5:27 efter den førende rytter, Julian Alaphilippe, der også tabte tid, men forsvarede sin gule trøje.

På de følgende pladser ligger Geraint Thomas, Steven Kruijswijk, Thibaut Pinot, Egan Bernal og Emanuel Buchmann. Fra Thomas på andenpladsen til Buchmann på sjettepladsen er der blot 39 sekunder.

Husk, at du i aften kan læse Jakob Fuglsangs daglige klumme her på bt.dk.