Gårsdagens hviledag i Tour de France betyder som regel en kort tur på cyklen og ellers masser af afslapning for rytterne, der er ved at være godt møre i benene.

Men anden hviledag betyder ofte også besøg fra kæresten eller familien.

Og anderledes var det da heller ikke for danske Mads Würtz Schmidt og Jakob Fuglsang, der på mandagens hviledag begge fik besøg.

Der er da også gået små tre uger, siden de sidst har set deres nærmeste, og derfor virkede det også til at være et par glade ryttere, der gik rundt på hotellet, der udover Katusha og Astana også husede Team Ineos.

Jakob Fuglsang fik således besøg af sin hustru, Loulou Fuglsang, mens Mads Würtz Schmidt havde besøg af blandt andre sin mor.

Allerede nu har det da også været et hårdt Tour de France, hvor særligt de seneste par dage i Pyrenæerne har været hårde for mange ryttere.

Det fik Mads i den grad også at føle, da han efter den seneste bjergetape på Instagram beskrev, hvor meget han led.

'F***, det lort. Det kan fandme også bare være ligemeget. Jeg magter det ikke. Jeg kommer ikke tilbage fra det her. Hvor fanden er Paris? Tankespillet under 30 minutter i voldsom krise og smerte på dagens kategori 1-bjerg. Den ene regning efter den anden tikkede ind i dag. Vil mene, jeg fik betalt tilbage med renter.'

I dag (tirsdag, red.) er det så op på cyklen igen for Tour de France-feltet, når de skal ud på en 177 kilometer flad etape med start og mål i Nîmes.