Der mangler stadig nogle procenter hos Jakob Fuglsang.

Det erkendte danskeren efter onsdagens etape.

»Jeg er nok på 90-95 procent. Der mangler stadig lidt, før jeg er helt på toppen. Men jeg synes, det går den rigtige vej,« siger Jakob Fuglsang til TV 2 Sport.

Han styrtede på første etape af årets løb, og derfor har hans fysik været et af de helt store temaer indtil videre under årets Tour de France. Og Jakob Fuglsang var da også en smule mærket onsdag.

»Jeg følte mig lidt skæv i dag og lidt skæv i kroppen. Jeg følte, jeg sad og trådte lidt skævt, men mon ikke vi kan klare det til i morgen,« siger Jakob Fuglsang, der dog ikke er særligt bekymret. Han tager det med et lille smil.

»Jeg tror bare, det er dagsformen, og vi skal nok få styr på det,« siger Jakob Fuglsang, der ser frem til torsdagens etape, hvor han håber på at kunne vise sig frem.

Under onsdagens etape gik det fint for Jakob Fuglsang, der også selv kaldte det en fin dag. Det første vi så til ham var på dagens anden stigning.

Her sad han, som han skulle. Der var dog ikke nogen spurt for Fuglsang, og nu venter der en bjergetape for danskeren, der siden første etape har trodset et flækket øjenbryn og forslået knæ.

Styrtet gjorde, at mange danskere nok holdt vejret, da den blå-klædte dansker cyklede videre med blodet silende fra ansigtet.

»At se sin mand med blod løbende ned over ansigtet er frygteligt for en kone. Det vil man slet ikke se. Men jeg tror på, at der på den anden side af dårlige tider kommer gode, så jeg håber på, at det her var det sidste styrt, han skal igennem i denne Tour,« fortalte Jakob Fuglsangs kone, Loulou, til B.T. efter styrtet.

Danskeren satte sig dog op og cyklede i mål og efter en række undersøgelser lød det, at han ville køre videre.

Det har han gjort lige siden, og torsdag får vi - måske - svar på, om 'Fuglen' så har de helt store vinger.