Julechancen er årets sjoveste julekalender, fyldt med spil og konkurrencer, hvor du kan vinde masser af præmier fra 7-Eleven, Pepsi, Hungry.dk, C More og mange flere.

Julechancen er et overflødighedshorn - eller vi skulle måske sige en julemandssæk - af sjove spil og konkurrencer, som hver dag giver dig muligheden for at vinde masser af præmier indtil jul.

Julechancen præsenteres i samarbejde med Prizebeat.com og består af fire sjove - og helt gratis - spil:

Juleskrab
Hver dag vinder mere end 1.500 personer en præmie fra en af de mange sponsorer. Du kan se med det samme, om du har vundet, og straks efter hente din præmie i 7-Eleven.

Vind f.eks. slikposer fra Haribo, sodavand fra Pepsi Max og Red Bull, Mars Bar, chips, croissant eller kaffe.


Juleunderholdning
Vinder du her, er underholdningen hjemme! Spin den enarmede tyveknægt og vind adgang til en lang række streamingtjenester - eller deltag i lodtrækningen af hovedpræmien - en tablet til en værdi af 3.000 kr., så du kan tage underholdningen med dig overalt.

Vind præmier fra C More, Nextory, SF Kids, Dansk filmskat, Min Bio, Pling og Viaplay.


Julemad
Drej på hjulet og se, om du vinder en af de mange præmier. Gavekort til en pizza? Fri levering? Rabat på 20%?

Det er Hungry.dk, som leverer præmierne, så der er masser af lækre restauranter at vælge imellem.


Julekalender
Hver dag indtil jul stiller Meny et gavekort på 500 kr. på højkant. Hver dag samler du (jule)hjerter, og jo flere hjerter, du samler, jo flere lodder har du i konkurrencen. Så gå på hjertejagt og vind gavekort, som sikrer julens vin, mad, slik og gaver!

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.