Tidlige mørke, kolde aftener skal lyses op af flotte, kreative og voldelige spil på ens mobilskærm. Vi har testet fire fede spil til iPhone og Android og faldt i forbifarten også over et enkelt flop.Tidlige mørke, kolde aftener skal lyses op af flotte, kreative og voldelige spil på ens mobilskærm. Vi har testet fire fede spil til iPhone og Android og faldt i forbifarten også over et enkelt flop.

Først et klart vinderspil.

Kingdom Rush var et utroligt afhængighedsfremkaldende Tower Defense-spil med mange gode kvaliteter, og Kingdom Rush Frontiers er efterfølgeren. Eller det er snarere en slags version 1.5, eftersom mere eller mindre alt er det samme som i sidste spil eller helt enkelt bare finpudset.

Spillet foregår i et klassisk fantasymiljø, hvor du som general skal placere tårne for at forhindre fremstormende horder af alle mulige monstre i at nå din base. Alle tårne kan opgraderes i flere forgrenede trin, og ud over tårne har du også en helt, der kan rende rundt på banen og hjælpe til. Givetvis er der masser af andre opgraderinger og både genstande og helte, der kan købes og rodes med, også uden for banerne.

Så langt er alt meget ordinært og direkte efter skabelonen over denne type spil. Men det er rigtig godt lavet, og såvel fjender som baner føles meget velbalancerede, og det føles altid som om, der er en anden strategi, der kan bruges, hvis du mislykkes.

Gratis konkurrence: Vind Sony Xperia Z1 til 5.000 kroner! 

Den eneste egentlig ulempe ved spillet er, at det er så lig forgængeren. Tårnene er de samme, selvom opgraderingerne er forskellige, og hele spiloplevelsen er den samme. Baner, helte og fjender er ganske vist nye, men det føles virkelig som en tillægspakke til det originale spil, snarere end et nyt spil. Så er det på den anden side heldigt, at spillet stadig er rigtig sjovt og ekstremt afhængighedsfremkaldende.

Titel: Kingdom Rush Frontiers Pris: 19 kr (iOS), 16,61 kr (Android) Karakter: 9/10

Læs vores test af de andre tre fede spil samt se hvilket du bør undgå – læs test af spil til iPhone og Android!