En række journalister i USA har haft mulighed for at teste iPhone 5s. Læs de første domme her.

iPhone 5s ventes snart i Danmark, men allerede nu har den været i hænderne på en række udvalgte amerikanske journalister. Begejstringen over iPhone 5s er stor og man bør nok tage den med et gran salt. Havde de været for kritiske over for den, ville de nok ikke komme på listen over udvalgte journalister, der får den næste iPhone i hænderne før de fleste andre.

Walt Mossberg fra Wall Street Journal er en af dem, der har testet den og han har ry for at være endog meget tæt på Apple. Han siger:

”Den nye iPhone er en fornøjelse. Dens hardware og software gør den til den bedste smartphone på markedet”. Mossberg kan kun lige svinge sig op til at kritisere tastaturet, da de kun har fået små forbedringer.

Læs artikel: Sådan kan du få en billig iPhone 5s, iPhone 5 eller iPhone 4s.

Tech-nørderne fra AnandTech vurderer, at iPhone 5s er et betydeligt skridt frem for iPhone og siger, at det er den mest fremtidssikrede iPhone nogensinde.

Daring Fireball skriver: ”Sådan ser innovation ud, rigtig innovation” i beskrivelsen af fingeraftryksscanneren.

Engadget er lige mere snedige i deres ros af iPhone 5s. De skriver, at hvis udviklerne kan finde smarte måder at udnytte 64-bit understøttelsen og iOS 7, så har iPhone 5S potentialet til at blive den bedste smartphone, som Apple nogensinde har lavet.

En anmelder giver den 5 ud af 5 stjerner, selvom de efterlyser en større og skarpere skærm og NFC og ikke mener, at den skiller sig så meget ud fra iPhone 5, selvom den kommer med iOS7.