Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Når morgen-smoothien skal bikses sammen eller cocktailen skal serveres for gæsterne, er blenderen din bedste ven. Specielt hvis den gør kort proces med ingredienserne, er brugervenlig og samtidig undgår at være en klodset design-fiasko, der trækker ned i det samlede indtryk af dit køkken.

B.T.’s elektronikekspert tager højde for alle de nødvendige kriterier, når han tester en af danskernes foretrukne køkkenredskaber.

- Madlavning er oppe i tiden, og specielt smoothie-bølgen har betydet, at blenderen er blevet et uundværligt køkkenredskab. Det er vigtigt, at den er kraftfuld og kan stå distancen, når den bliver testet af lidt mere robuste ingredienser. Og så spiller design en stor rolle, da blenderen er blevet en del af køkkenets indretning, siger Torben Vognsen, elektronikekspert for B.T.

Testen sætter fem blendere under lup og udpeger både den samlede vinder og det bedste køb til prisen.

Få hele artiklen med B.T. Plus. Hvis du køber et abonnement, får du adgang til alle vores artikler og test, f.eks.:

-

-

-


Bodum er mest kendt for deres kaffekander og krus – men de har efterhånden også bygget et ret stort katalog op med forskellige køkkenelektronik, der iblandt deres blender, kaldet Bistro. Blenderen er anderledes designet end de fleste andre – i hvert fald i denne test – og om man kan lide den røde/sorte retro kombination med den store fod er en smagssag. Vi synes egentlig, den er ganske pæn, og den virker i hvert fald bundsolid, hvilket generelt kendetegner de Bodum-produkter, vi har haft til test for nylig.

Blenderen er ganske habil, og klarer snildt de gængse prøver – inklusive vores frosne bær og isklumper. Den ordner også let og elegant vores andre testingredienser, og suppe, smoothie og pesto bliver hurtigt og fint klaret. Der er ”kun” plads til 1,25 liter, hvilket er en smule mindre, end flere af konkurrenterne kan tilbyde. Men det er ikke noget, man tænker over i dagligdagen, og de fleste kan sagtens klare sig med kapaciteten.

Det største minus for Bodums blender er, at den er så relativt dyr. For blot få hundrede kroner mere kan du få Kitchenaid blenderen, der alt andet lige er en mere helstøbt oplevelse. Det betyder absolut ikke, at Bodum Bistro er en dårlig blender, men den ligger bare, prismæssigt, et skidt sted, for du får det samme for færre penge med andre blendere.

For: Solid, effektiv

Imod: Pris

Bodum Bistro blender - 999 kr. (Vejl. Udsalg)

Andre læser også