Der findes efterhånden en række rigtig gode, grundige og vilde anatomi-apps med rigtig mange indgange og informationer om kroppen. Vi har testet en lille håndfuld.

Muscle system Pro III Pris: 129 kr til iPad, 29 kr til iPhone

Når det kommer til anatomi-apps, er det svært at slå 3D4Medical til iPad (og iPhone i en noget forsimplet og betydeligt billigere version).

Den eneste ulempe i den forbindelse, hvis du går med til prisen, er vel, at der ikke er en app med alle dele samlet under ét tag.

Muscle System er præcis, hvad man tror, nemlig en, så vidt vi kan se, fuldkommen fortegnelse over hver eneste muskel i kroppen, deres forskellige navne, hvordan hver del udtales, og lidt afhængigt af hvilken muskel, det drejer sig om, også en række ekstra billeder og animationer, der viser, hvordan musklen bevæger sig.

Gratis konkurrence: Vind Sony Xperia Z1 til 5.000 kroner 

Enten kan du søge efter specifikke muskler via deres latinske navne, eller ved at skrive for eksempel ”calf” og få muskler frem, der er relateret til læggen, hvis du ikke ved, hvad de hedder.

Du kan også zoome, rotere og kigge dig omkring over hele menneskekroppen og få virtuelle tegnestifter frem, der markerer, hvor alle muskler sidder og derefter studere videre.

Vil du tilføje egne tegnestifter eller noter, kan du sagtens det, og du kan også se på andres noter om forskellige muskler, hvilket giver yderligere information.

Karakter: 8/10

Vi tester endnu flere rigtig flotte og informative anatomi-apps lige her!