De befinder sig på hver sin side af kloden, men opbakningen er stadig er stadig nær.

For efter at Caroline Wozniacki søndag morgen endelig, endelig, endelig, endelig, endelig, endelig, endelig vandt årets første turnering, ved Toray Pan Pacific Open, har kæresten David Lee hurtigt sendt nogle søde ord.

Det har han gjort på Instagram, hvor Caroline Wozniacki selv har benyttet lejligheden til at vise sin glæde over titlen i Tokyo frem med ordene:

»Dét vindersmil. Den 26. titel i karrieren. Juhuuuu,« lyder det fra Caroline Wozniacki, der også kommer med en hentydning til, at hun tidligere i år har tabt seks finaler.

Det er til dét opslag, at David Lee kommer med sin kommentar:

»Så stolt af dig. Fantastisk turnering,« lyder det.

Forleden kom David Lee også med kærlig besked til sin kæreste, da hun stod foran at skulle deltage i turneringen i Japan, mens basketballspilleren er blevet hjemme i USA.

Med titlen holder Caroline Wozniacki fast i den fornemme statistik, der fortæller, at hun har vundet mindst én turnering hvert eneste år, siden den første kom i hus i 2008 (SE BOKS I BUNDEN AF ARTIKLEN).

Det er andet år i træk, at hun vandt Toray Pan Pacific Open.

»Jeg nyder virkelig at spille her i Tokyo. Banen passer godt til mit spil, og det føles godt at have vundet titlen igen i år,« siger Caroline Wozniackis ifølge WTAs hjemmeside.

Om søndagens finale mod Anastasia Pavlyuchenkova, der endte 6-0, 7-5. lyder det:

»Hun er åbenlyst er meget stærk spiller. Hun spiller kraftfuldt og rammer bolden tidligt, så det var meget vigtigt for mig, at få hende til at bevæge sig og især serve godt. I første sæt gik alt min vej, men i andet sæt servede hun lidt bedre, og det var svært for mig at bryde hendes serv. Det var en god kamp for begge,« siger Caroline Wozniacki, der ifølge eksperter kan vinde flere titler i år.

Det er dog ikke meget, den 27-årige tennisspiller har nået at fejre i den japanske hovedstad. Hun er allerede på vej videre mod nye udfordringer.

Har hun også selv vist frem.

»Højtflyvende. Med kurs mod Kina,« lyder det.

Caroline Wozniacki stiller i den kommende uge op i Wuhan Open i Kina, hvor hun i sin første kamp (i anden runde) skal møde enten græske Maria Sakkari eller kasakhstanske Julia Putintseva.

Rundturen i Asien fortsætter hermed ugen efter i China Open og slutter med Prudential Hong Kong Tennis Open.

Inden Caroline Wozniacki og David Lee igen kan blive genforenet – inden sæsonfinalen efter al sandsynlighed venter i Singapore sidst i oktober.