Foto: WARREN TODA

Hun har efterhånden prøvet det mange gange - men Caroline Wozniacki har endnu ikke vænnet sig til at smide tøjet foran et kamera. Ikke det hele i hvert fald.

Sådan fortæller hun i et interview med Womens Wair Daily, WWD.

Det var tidligere på året, at den danske tennisspiller stillede op i ESPNs 'Body Issue', hvor en stribe atleter viste de trænede sportskroppe frem. Tidligere har Caroline Wozniacki tre gange optrådt i Sports Illustrateds såkaldte 'Body Issue', men aldrig helt uden tøj. En enkelt gang kun iført bodypaint dog.

wz

»Fotoseancen var helt sikkert svært for mig. Det var noget, jeg aldrig havde prøvet før. Når alt kommer til alt gjorde det mig nok ret nervøs, men jeg er stolt af det,« siger Caroline Wozniacki til WWD:

»Som atlet arbejder man hårdt med kroppen, og den skal være i tip-top form for at kunne præstere. Min krop er skabt, så jeg kan skabe de bedste mulige resultater på tennisbanen,«

Her kan du se et par af billederne fra ESPNS 'Body Issue' tidligere på året:

Hun kalder reaktionerne på de afklædte billeder 'overvejende positive'. Men hun er også bevidst om, at kønsdebatten raser, når kvindelige atleter optræder i andre sammenhænge end deres sport. Mere eller mindre afklædt.

»For at være helt ærlig, så tager jeg mig kun af, hvad mine nærmeste tænker, mine venner og min familie. Hvis man får fantastiske muligheder som med Sports Illustrated, som jeg ville stille op til igen og igen, er det det hele værd. Alle må have deres egen mening om det, men jeg synes det var vildt fedt,« siger Caroline Wozniacki.

SPO-TEN-WTA-ROGERS-CUP-PRESENTED-BY-NATIONAL-BANK- - -DAY-6

Tidligere på året blev forholdet til basketballstjernen David Lee offentligt,og han dukker også løbende op i eksempelvis Caroline Wozniackis Instagram-feed. Eksempelvis var parret ud at se den sjældne solformørkelse sammen i New York forleden. Her kalder hun kæresten for 'my love' - 'min elskede':

Men mange andre detaljer omkring forholdet lader den 27-årige tennisspiller helt bevidst være med at udtale sig om.

»Jeg gør stadig alt, hvad jeg har lyst til og forsøger at leve et normalt liv. Mine nærmeste ved, hvad jeg laver, men selvfølgelig prøver jeg at holde min fans uvidende om nogle af de ting, jeg laver. Jeg holder helst de mest private ting for mig selv og tager den derfra,« siger Caroline Wozniacki.

Når årets sidste grandslam begynder i New York på mandag vil en hel verdens øjne dog være rettet mod den danske tennisspiller, der er femteseedet til US Open.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.