David Lee har næsten lige sat forlovelsesringen på Wozniackis finger. Alligevel har parret allerede lagt planer for fremtiden.

Det skriver ugebladet Tæt På.

Og der ligger seriøse tanker bag, når parret fortæller om, hvad der skal ske i fremtiden. For parret er allerede i gang med at kigge på, hvor de skal flytte sammen – sandsynligvis i New York i USA – og så skal parret have børn. Det er de enige om.

»På et eller andet tidspunkt, ja, men vi har ikke nogen planer lige nu,« siger Caroline Wozniacki til Tæt På, mens kæresten David Lee stemmer i.

Det er dog ikke endeligt fastlagt, hvornår brylluppet mellem tennisstjernen og den tidligere basketballspiller skal stå. Carolines kalender er nemlig så presset med turneringer og andre events, at det kan være svært at få det passet ind i hendes skema. Én ting er dog sikkert, parret glæder sig.

De afslører også, at der allerede er lagt planer for, hvad der skal ske, når kalenderen viser 24. december. Her skal både Wozniacki og David Lee nemlig fejre jul i Miami med hele familien. Og Wozniacki fortæller, at hun elsker jul – derfor skal der også pyntes op med både stort juletræ, julepynt og et overdådigt julebord.

Og det er helt naturligt, at parret skal fejre jul sammen. Det er nemlig kun en måned siden, at kæresten David Lee satte sig på knæ foran Wozniacki på øen Bora Bora i Fransk Polynesien og friede til tennisstjernen. Det med en ring til intet mindre end 7,5 millioner kroner.

David Lee er da også fuldstændig forelsket i Caroline Wozniacki.

»Hun er en vidunderlig kvinde og et rigtigt godt menneske, så jeg er meget spændt på vores fremtid sammen. Det har været nogle fantastiske uger – også at være sammen med hende, da hun vandt i Singapore. Jeg var glad for, at hun vandt den kamp, for ellers ville forlovelsen måske ikke være gået så godt,« siger David Lee.

Wozniacki.
Wozniacki. Foto: JEREMY LEE
Vis mere

Han havde dog intet at frygte for, for Wozniacki sagde ja og har siden luftet den enorme diamant ved enhver mulig lejlighed. Senest altså da hun var i Danmark for at spille tennis med kronprinsesse Mary og 25 anbragte børn.

Mens parret har været i Danmark, har de også haft mulighed for at bruge tid med Wozniackis familie. David Lee har blandt andet hængt ud med Wozniackis bror Patrik og hans nyfødte søn.