Caroline Wozniacki er med sejren over Sloane Stephens fra USA i semifinalen i Rogers Cup klar til årets sjette finale. Og det kommer lidt bag på danskeren, der aldrig tidligere har vundet en kamp i Rogers Cup, når turneringen er blevet spillet i Toronto. Hun har kun vundet kampe, når den har fundet sted i Montreal.

»Før jeg kom til Toronto, havde jeg aldrig vundet en kamp her. Så jeg havde ikke forventet at være i finalen. Jeg er bare gået på banen og forsøgt at gøre mit bedste,« sagde Caroline Wozniacki efter sejren over Sloane Stephens ifølge sport.tv2.dk

Den tidligere danske verdensrangliste-etter havde aldrig for alvor problemer i semifinalen mod Sloane Stephens, som hun vandt over med 6-2, 6-3.

Når det lykkedes, skyldtes det ikke mindst, at Caroline Wozniacki i løbet af turneringen har vist stor styrke i serve-returneringerne. Det har medvirket gevaldigt til, at hun har brudt modstanderens serv hele 22 gange i turneringen. I kampen mod Sloane Stephens blev det til seks serve-gennembrud.

»Det er bestemt en af mine styrker. Jeg prøver bare at slå bolden dybt og begynde duellen, og det har gået godt i denne uge,« sagde Caroline Wozniacki.

Den 27-årige dansker imponerede navnlig i kvartfinalen mod verdensrangliste-etteren Karolina Pliskova fra Tjekkiet, som Caroline Wozniacki vandt med to sæt mod et. Det var Karolina Pliskova, der slog Caroline Wozniacki i finalen i turneringen i Eastbourne tidligere på sommeren med 2-0.

I finalen i Toronto skal Caroline Wozniacki enten møde Simona Halep fra Rumænien eller Elina Svitolina fra Ukraine.