Ganske vist var Caroline Wozniacki plaget af en muskelskade i maveregionen, da hun i anden runde ved den igangværende WTA-turnering »ASB Classic« i Auckland på New Zealand tabte til canadieren Bianca Andreescu.

Men der er intet der tyder på, at hendes deltagelse ved Australian Open kommer i fare. Således er hun ankommet til Melbourne, hvor Grand Slam-turneringen indledes mandag den 14. januar.

Og meldingerne herfra er positive.

I en pressemeddelelse sendt til B.T. gør arrangørerne opmærksom på, at den 28-årige dansker søndag entreer træningsbanen klokken 13.45, efter Venus Williams, Serena Williams, Grigor Dimitrov og Andy Murray tidligere på dagen har været der.

Caroline Wozniacki græd af glæde efter hun i fjor havde vundet finalen ved Australian Open over Simona Halep.
Caroline Wozniacki græd af glæde efter hun i fjor havde vundet finalen ved Australian Open over Simona Halep. Foto: PETER PARKS
Vis mere

På det sociale medie Twitter er der udlagt en række billeder og videoer under hendes ankomst til Melbourne Park, hvor hun i fjor vandt finalen i damesingle over Simona Halep.

»Welcome back, champ,« hedder det eksempelvis på Australian Open-arrangørernes egen konto:

Ligeledes er det på Twitter muligt at finde denne video med Caroline Wozniacki på det store tennisanlæg 'down under:

I øvrigt får Australian Open i dette års turnering ikke blot dansk deltagelse af Caroline Wozniacki. Mens Frederik Løchte Nielsen er med i seniorernes herredouble, deltager Clara Tauson og Holger Rune i henholdsvis pige- og drengesingle.