Ganske vist var Caroline Wozniacki plaget af en muskelskade i maveregionen, da hun i anden runde ved den igangværende WTA-turnering »ASB Classic« i Auckland på New Zealand tabte til canadieren Bianca Andreescu.

Men der er intet der tyder på, at hendes deltagelse ved Australian Open kommer i fare. Således er hun ankommet til Melbourne, hvor Grand Slam-turneringen indledes mandag den 14. januar.

Og meldingerne herfra er positive.

I en pressemeddelelse sendt til B.T. gør arrangørerne opmærksom på, at den 28-årige dansker søndag entreer træningsbanen klokken 13.45, efter Venus Williams, Serena Williams, Grigor Dimitrov og Andy Murray tidligere på dagen har været der.

Caroline Wozniacki græd af glæde efter hun i fjor havde vundet finalen ved Australian Open over Simona Halep. Vis mere

På det sociale medie Twitter er der udlagt en række billeder og videoer under hendes ankomst til Melbourne Park, hvor hun i fjor vandt finalen i damesingle over Simona Halep.

»Welcome back, champ,« hedder det eksempelvis på Australian Open-arrangørernes egen konto:

Ligeledes er det på Twitter muligt at finde denne video med Caroline Wozniacki på det store tennisanlæg 'down under:

I øvrigt får Australian Open i dette års turnering ikke blot dansk deltagelse af Caroline Wozniacki. Mens Frederik Løchte Nielsen er med i seniorernes herredouble, deltager Clara Tauson og Holger Rune i henholdsvis pige- og drengesingle.