Rory McIlroy gik til forældrene først og anmodede om datterens hånd, inden han friede til Caroline Wozniacki nytårsaften.
Rory McIlroy gik til forældrene først og anmodede om datterens hånd, inden han friede til Caroline Wozniacki nytårsaften. Foto: RAY STUBBLEBINE
Rory McIlroy gik først til Caroline Wozniackis forældre, inden han friede til det danske tennis-es. Og det var en gestus, som hun værdsætter.

Danskeren afslørede detaljerne mandag formiddag efter hendes første kamp i år, hvor tyske  Julia Görges blev besejret i 1. runde af WTA-turneringen i Sydney.

- Han spurgte mine forældre om lov, virkeligt traditionelt, det var fantastisk.

Den nordirske golfspiller friede nytårsaften i Sydney efter at have fået okay fra Piotr og Anna Wozniacki.

- Ja, jeg blev meget lykkelig. Og mine forældre var meget lykkelige på mine vegne, og det var hans forældre også og alle folk omkring os, sagde Caroline Wozniacki, der afslørede nyheden på sin Twitter-profil.

- Det er et særligt øjeblik, et særligt tidspunkt i vores liv. Det er fantastisk at have alt på plads i privatlivet, og vi kan virkelig fokusere på vores sport og på den sæson, der ligger foran os, og som vi begge to ser frem til.

Hun ser det som en kæmpe fordel, at hun skal giftes med en idrætsmand på højt niveau, som bedre kan forstå de krav, som hun stiller til sig selv og sine omgivelser.

- Det er fantastisk at have en, som forstår dig og som altid er der for at støtte dig.

- Begge er naturligvis individuelle sportsgrene, hvor der er en bold med. Men først og fremmest forstår han, hvad det vil sige at være en professionel atlet.

- Alle forventningerne, op- og nedturene, hvor fantastisk det kan føles, når du vinder, og hvor hårdt det er, når du ikke gør det, forklarede Wozniacki om det særlige bånd, der binder de to forlovede sammen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.