Godt nok har Caroline Wozniacki lagt tenniskarrieren på hylden, men det afholder hende ikke fra fortsat at følge med i sporten.

Søndag var den danske tennisdarling i kommentatorfeltet til fjerderundekampen mellem Ostapenko og Coco Gauff, og her kom Wozniacki med noget af en afsløring om førstnævnte.

»Lad os bare sige, at jeg øvede med hende én gang og valgte ikke at gøre det igen,« sagde Wozniacki om den kontroversielle lettiske stjerne Jelena Ostapenko.

Det skriver Daily Mail.

Caroline Wozniacki vandt Australian Open i 2018. I øjeblikket kæmper Ostapenko i selvsamme turnering.
Caroline Wozniacki vandt Australian Open i 2018. I øjeblikket kæmper Ostapenko i selvsamme turnering. Foto: Sydney Low
Vis mere

Hvad kontroversen handlede om, fortæller danskeren ikke, men det er ikke første gang, at øjnene rettes mod Ostapenko, der ligger nummer 17 på verdensranglisten.

Hun er tidligere blevet kritiseret for at kalde sine modstanderes sejre for heldige, og under Wimbledon i 2021 kaldte hun sin modstander Ajla Tomljanovic for 'den værste spiller på WTA-Touren'.

Det skete efter, at Tomljanovic havde protesteret mod, at Ostapenko brugte en såkaldt 'medical timeout', fordi Tomljanovic mente, at letten løj for at få en pause.

»Hvis du tror, ​​jeg faker det, kan du tale med fysioterapeuten. Din opførsel er forfærdelig. Du har nul respekt,« lød det fra Ostapenko.

Wozniacki havde tydeligvis ikke noget ønske om at træne med Ostapenko igen.
Wozniacki havde tydeligvis ikke noget ønske om at træne med Ostapenko igen. Foto: JAMES ROSS
Vis mere

Den nuværende kommentator og tidligere tennisspiller Casey Dellacqua fortalte efterfølgende, at hun ikke var overrasket over Ostapenkos opførsel.

»Jeg tror, Ostapenko har ry for ikke at være den mest retfærdige konkurrent,« sagde Dellacqua.

25-årige Jelena Ostapenko slog Coco Gauff og møder dermed kasakhiske, men tabte til Elena Rybakina i kvartfinalen.