Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Caroline Wozniacki er blevet forlovet med kæresten, den 34-årige basketballspiller David Lee, og der er en særlig historie omkring den forlovelsesring, som Caroline Wozniacki viste frem, da hun offentliggjorde forlovelsen på Instagram fredag.

Ringen fik parret lavet, mens Caroline Wozniacki spillede sæsonfinale i Singapore, hvor den 27-årige dansker fejrede karrierens største triumf ved at finalebesejre Venus Williams med 6-4, 6-4.

»Hun kom ind på kontoret sammen med David, og så tog hun til Singapore,« siger Joey Hamra fra Hamra Diamonds ifølge sitet pagesix.com, som hører under New York Post.

Mens Caroline Wozniacki og David Lee var i Singapore, lavede Joey Hamza ringen klar. Den er temmelig stor, og den har en diamant, som er 8,88 karat.

Og der er en god grund til, at diamanten har denne karat.

Tallet 8 er Caroline Wozniackis lykkenummer, som hun også fortalte, efter at hun havde besejret Venus Williams søndag. Inden finalen havde amerikaneren vundet alle syv opgør imellem de to spillere, men i ottende forsøg blev det altså til dansk sejr.

Det var samtidig den ottende finale, som Caroline Wozniacki nåede til i år. Hun tabte de seks første, men nummer syv vandt hun, da hun slog russeren Anastasia Pavlyuchenkova i Pan Pacific Open med 6-0, 7-5, inden det altså gik ud over Venus Williams i finale nummer otte.

Og der er mere med tallet 8.

Da Caroline Wozniacki blev forlovet første gang, var den nordirske golfspiller, Rory McIlroy, den udvalgte. Han købte hende en 8 karat forlovelsesring.

Parret blev imidlertid aldrig gift, Efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud i 2014, fik Rory McIlroy kolde fødder og hævede forlovelsen med den begrundelse, at han ikke var klar til at blive gift på daværende tidspunkt.

 

 

Andre læser også