Serena Williams måtte i holdkampen ved Hopman Cup mellem USA og Australien behandles for en knæskade.
Serena Williams måtte i holdkampen ved Hopman Cup mellem USA og Australien behandles for en knæskade. Foto: TONY MCDONOUGH

Bliver det i dette års Australian Open, at danske Caroline Wozniacki erobrer sin karrieres første Grand Slam-titel?

Det kan ikke udelukkes.

For det første spillede hun glimrende, da hun ved WTA-turneringen ASB Classic i den newzealanske by Auckland besejrede amerikaneren Christina McHale overbevisende 6-0, 6-2. Og for det andet er der opstået tvivl om, hvorvidt fem af verdensranglistens seks bedste damesingle-spillere stiller op, når Australian Open serves i gang mandag 18. januar.

Hvad angår verdensetteren Serena Williams, trak hun sig natten mellem tirsdag og onsdag (dansk tid) ud af det uofficielle hold-VM, Hopman Cup, med en skade i det venstre knæ.

»Jeg har i optakten til 2016-sæsonen trænet hårdt. Derfor plages jeg af en inflammation i det ene knæ. Nu tager jeg et par dages total tennis-pause. Går det som forventet, bliver jeg klar til Australian Open. Lige nu behøver jeg at tænke positivt og ved, at jeg så bliver okay,« siger Serena Williams ifølge WTA's hjemmeside.

Den 34-årige amerikaner er langt fra den eneste topspiller, der i øjeblikket er skadesplaget:

Mens verdensranglistens nummer to og fire, henholdsvis Simona Halep og Maria Sharapova, har meldt afbud til denm igangværende WTA-turnering i Brisbane på grund af problemer med akillessenen og underarmen, spiller Garbine Muguruza (verdensranglistens nummer tre) og Petra Kvitova (6) ikke på grund af en fodskade og influenza.

Blandt verdens seks bedste spillere i damesingle er det kun polakken Agnieszka Radwanska, der ikke døjer med skader eller sygdom.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.