Heldet var med Frederik Løchte Nielsen og hans svenske makker Johan Brunström, da lodtrækningen til Australian Opens herredouble blev foretaget i Melbourne natten mellem lørdag og søndag.

Således skal den skandinaviske tennisduo i første runde af den traditionsrige Grand Slam-turnering møde Yen-Hsun Lu fra Taiwan og Divij Sharan fra Indien.

Frederik Løchte Nielsen og Johan Brunström, der ligger nummer henholdsvis 51 og 44 på verdensranglisten i herredouble, må betragtes som favoritter til sejren eftersom modstanderne indtager mere beskedne placeringer som nummer 71 og 188. Så sent som for en uge siden vandt de finalen ved en ATP-turnering i Indien.

Yen-Hsun Lu ser dog ud til at være i topform. Så sent som i denne weekend nåede han herresingle-finalen i newzealandske Auckland, hvor han tabte knebent til amerikaneren John Isner.

Vinderen af kampen møder i anden runde 11. seedede Julien Benneteau og Edouard Roger-Vasselin fra Frankrig.